Domina studijos Jungtinėje Karalystėje? Ateik į parodą „Study Plan 2019“ Vilniuje ir Kaune!

Jungtinės Karalystės aukštojo mokslo sistema pasižymi aukšta mokymosi kokybe bei reitinguojama 2-oje vietoje pasaulyje, daug jos universitetų pakliūva į įtakingiausių reitingų pirmąjį šimtuką, tad nenuostabu, jog studijos čia išlieka vienos populiariausių tarp Lietuvos jaunimo. Nori tapti vienu iš 1500 kasmet į Jungtinę Karalystę išvykstančių studijuoti jaunuolių? Tiesiog privalai apsilankyti „Study Plan 2019“ aukštojo mokslo užsienyje parodoje Vilniuje (09.21) ir Kaune (09.22)!

Čia tavęs laukia nepakartojama galimybė iš arčiau susipažinti su daugybe geriausių užsienio universitetų, tarp kurių – ir Goldsmiths, University of London.

Goldsmiths, garsėjantis savo inovatyvumu ir kūrybiškumu, yra neatskiriama University of London dalis. Įsikūręs Pietryčių Londone, šis universitetas turi daugiau nei 9000 studentų, kurie gilinasi į meno, socialinių, humanitarinių ir kompiuterių mokslų sritis. Daugiau nei penktadalis čia studijuojančių jaunuolių yra iš užsienio šalių. Goldsmiths, University of London orientaciją į kūrybiškumą puikiai atspindi ir jo absolventai, tarp kurių tokie žymūs kūrėjai kaip skulptorius Antony Gormley, komikas Julian Clary, šiuolaikinio meno atstovas Damien Hirst, mados dizainerė Vivienne Westwood, kino režisierius, Oskaro už geriausią 2013 metų filmą laureatas Steve McQueen ir daugelis kitų ryškių bei kūrybiškų asmenybių.

Goldsmiths, University of London puikiai vertinamas ne tik jo studentų bei absolventų, tačiau užima ir aukštas vietas universitetų reitinguose – QS Global World Ranking jam skyrė net 417 vietą tarp visų pasaulio universitetų, jo medijų krypties studijos pakliūva tarp dešimties, o meno ir dizaino – tarp dvylikos geriausiųjų pasaulyje.

Parodoje „Study Plan 2019“ taip pat galėsi susipažinti su kitais Jungtinėje Karalystėje įsikūrusiais universitetais: Newcastle University, Falmouth University, Brunel University London, University of Essex, City, University of London, University of Westminster.

Nepraleisk galbūt gyvenimą pakeisiančio šanso – laukiame tavęs rugsėjo 21 dieną Vilniuje, rugsėjo 22 dieną Kaune vyksiančioje „Study Plan 2019“ parodoje!